Tel.: 050 95 07 37050 95 07 37
Contact
Buro Peter J 003.JPG
DSCN1316.JPG
DSCN1277.JPG
DSCN1312.JPG
werken geert januari  2013 016.JPG
DSCN1059.JPG

Badkamerkasten volgens uw wensen en noden

Voor uw thuisgevoel

De badkamer is één van die ruimtes in huis waar u graag dat huiselijke en behaaglijke gevoel hebt. De inrichting draagt daar voor een groot stuk toe bij, en daar kan een badkamerkast ook zijn rol in spelen. Met een mooie en praktische kast, wordt baden, douchen, opmaken, etc. eigenlijk gewoon zo veel leuker. Ga voor een badkamer waar u aangenaam kan vertoeven met mooi uitgewerkte opbergplekjes. Een badkamerkast in Brugge? U weet wie u moet contacteren!

Diverse toepassingen

Van een kolomkast, een kastje onder uw wastafel, tot een hangkastje voor zeep en andere verzorgingsproducten. Er is eigenlijk vanalles en nog wat mogelijk om uw badkamer praktisch en tegelijk ook mooi in te richten. U kan een beroep doen op Geert voor zowel het ontwerp als de concrete uitwerking van uw idee voor badkamerkasten op maat. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte mag u steeds contact opnemen.

We bieden maatkastendressingsopbergkasten en badkamerkasten aan. Ook zolderinrichting is onze specialiteit. Geert Vanden Broucke is werkzaam in regio Brugge, de kust, Damme en de grens met Oost-Vlaanderen.

 
Contacteer ons!050 95 07 37