Tel.: 050 95 07 37050 95 07 37
Contact
DSCN1059.JPG
DSCN1277.JPG
DSCN1316.JPG
Buro Peter J 003.JPG
werken geert januari  2013 016.JPG
DSCN1312.JPG

U bent op zoek naar een ervaren rot in het vak om uw maatkast te vervaardigen? Zoek dan niet verder, want bij Geert Vanden Broucke zit u goed. 

Plannen voor een maatkast? Ga voor een vakman die ze zorgvuldig voor u plaatst! 

Voor u maatkasten in regio Brugge ineen kan zetten, zijn er heel wat voorgaande stappen nodig. Alles begint met het idee. Enkele inspirerende voorbeelden kunnen daarbij welkom zijn. Daarnaast moet u ook nadenken over de praktische haalbaarheid en of het idee voor uw kast wel handig is. Geert Vanden Broucke helpt u ook bij deze stappen graag op weg. Eens het idee op punt staat, wordt alles bij u opgemeten en kan het bouwen van de kast beginnen.

Flexibiliteit

Na de meting bij u thuis en het uitwerken van de nodige modellen, bestelt Geert, uiteraard na uw goedkeuring, de platen voor uw kast en zet ze voor u in elkaar. U kan zich dus heel wat puzzel- en knutselwerk besparen. Bent u dus bezig meteen plan voor een of meer maatkasten? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. We bieden maatkastendressings en badkamerkasten aan. Ook zolderinrichting is onze specialiteit. Geert Vanden Broucke is werkzaam in regio Brugge, de kust, Damme en de grens met Oost-Vlaanderen.

Hoogwaardige afwerking

Al onze maatkasten zijn natuurlijk van prima kwaliteit, maar voor de meerwaardezoeker kan een speciale afwerking het verschil maken. We kunnen uw kast ook voorzien van een deur, front of paneel dat wordt afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze, een laag fineer, of zelfs half massieve deuren. Deze zijn op hun beurt af te werken met groeven, kaderdeuren of effen kleur. 

Contacteer ons!050 95 07 37