Tel.: 050 95 07 37050 95 07 37
Contact
DSCN1312.JPG
DSCN1277.JPG
DSCN1316.JPG
werken geert januari  2013 016.JPG
DSCN1059.JPG
Buro Peter J 003.JPG

Laat uw zolder er niet leeg en ongebruikt bijliggen, maar geniet van deze ruimte wanneer ze verfijnd is ingericht als extra speel-, hobby- of slaapkamer. Deze ingreep zal trouwens vlot verlopen wanneer u uw zolderinrichting in regio Brugge overlaat aan Geert Vanden Broucke, een vakman in hart en nieren.

Alle mogelijkheden

Na het inrichten van de zolder kan u alle kanten uit met deze bijkomende ruimte. De kinderen zullen er graag ravotten als speelkamer. U kan er zelf misschien rustig aan het werk wanneer u er een stijlvol bureau van maakt. Of de zolder kan misschien ingericht worden als rustgevende slaapkamer.

Voor deze  en nog meer bestemmingen bent u aan het juiste adres bij Geert. Uw zolder kan met oog voor detail in de meest uiteenlopende stijlen worden ingericht.

Verfijnde afwerking

U mag zich als klant uit Brugge en omgeving verheugen op een kwaliteitsvolle zolderinrichting met een verfijnde afwerking. De zolder wordt gebruiksklaar gemaakt door onder andere:

  • Het maken van kasten op maat
  • Het creëren van opbergruimten
  • Een mooie afwerking van de schuine daken aan de binnenzijde
  • Het plaatsen van een kast rond de verwarmingsketel, brander of andere leidingen
  •   …

Regel vandaag nog uw afspraak en u zal snel genieten van een volledig vernieuwde zolder. Informeer ook naar onze maatkasten, dressings, opbergkasten en badkamerkasten.

Contacteer ons!050 95 07 37